Μπορείτε να δείτε ποιος βλέπει τη σελίδα σας στο TikTok; Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Δημιουργήθηκε 31 Ιουλίου, 2024
άτομο στο τικ τοκ

Το TikTok είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες καθημερινά. Ωστόσο, πολλοί χρήστες είναι περίεργοι αν μπορούν να μάθουν ποιος έχει δει το προφίλ τους. Το TikTok εισήγαγε πρόσφατα μια λειτουργία που ονομάζεται "Προβολές προφίλ", επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν ποιος είδαν το προφίλ τους τις τελευταίες 30 ημέρες. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα δεν ενεργοποιείται αυτόματα για όλους τους χρήστες. Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, ποιους άλλους τρόπους έχετε για να παρακολουθείτε τις αλληλεπιδράσεις στον λογαριασμό σας TikTok και τους περιορισμούς αυτής της λειτουργικότητας.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα προβολής προφίλ στο TikTok

Το TikTok εισήγαγε τη λειτουργία Προβολές προφίλ, η οποία σας επιτρέπει να βλέπετε ποιος έχει δει το προφίλ σας τις τελευταίες 30 ημέρες. Εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει ακόμη αυτήν τη δυνατότητα, ακολουθούν τα βήματα:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok και μεταβείτε στην ενότητα Προφίλ.
  2. Πατήστε τις τρεις οριζόντιες γραμμές (ρυθμίσεις) στην επάνω δεξιά γωνία.
  3. Επιλέξτε "Απόρρητο" .
  4. Βρείτε και επιλέξτε την επιλογή "Προβολές προφίλ" .
  5. Ενεργοποιήστε τη δυνατότητα "Ιστορικό προβολής προφίλ" .

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη λειτουργία προβολής προφίλ

Μόλις ενεργοποιηθεί η λειτουργία Προβολές προφίλ, μπορείτε να παρακολουθείτε ποιοι είδαν το προφίλ σας τις τελευταίες 30 ημέρες. Αυτό είναι χρήσιμο για την παρακολούθηση ποιος δείχνει ενδιαφέρον για τη δραστηριότητά σας στο TikTok. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε:

  • Εάν ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία, οι άλλοι χρήστες θα μπορούν επίσης να δουν αν έχετε δει το προφίλ τους.
  • Η δυνατότητα λειτουργεί μόνο εάν και τα δύο μέρη έχουν ενεργοποιημένη την επιλογή. Εάν ένας χρήστης δεν έχει ενεργοποιημένη τη λειτουργία, δεν θα εμφανίζεστε στο ιστορικό προβολής του προφίλ του.

Πώς να παρακολουθείτε άλλες αλληλεπιδράσεις στο TikTok

Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Προβολές προφίλ, το TikTok προσφέρει αρκετούς άλλους τρόπους παρακολούθησης της δραστηριότητας στον λογαριασμό σας. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok και πατήστε το εικονίδιο Καρδιά στο κάτω μέρος της οθόνης.
  2. Εδώ, θα δείτε όλες τις πρόσφατες ειδοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένων των επισημάνσεων "μου αρέσει", σχολίων και κοινοποιήσεων στα βίντεό σας.
  3. Εάν διαθέτετε λογαριασμό επιχείρησης ή δημιουργού, μπορείτε επίσης να μεταβείτε στην ενότητα Analytics για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις προβολές βίντεο και τα δημογραφικά στοιχεία των ακολούθων σας.

Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις για τη δραστηριότητα παρακολούθησης στο TikTok;

Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθείτε ποιος βλέπει το περιεχόμενό σας, μπορεί να συναντήσετε εφαρμογές τρίτων που υπόσχονται να παρέχουν τέτοια δεδομένα. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε αυτές τις εφαρμογές, καθώς πολλές από αυτές ενδέχεται να παραβιάζουν τις πολιτικές του TikTok ή να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του λογαριασμού σας. Συνιστάται να βασίζεστε στις επίσημες λειτουργίες του TikTok, όπως Προβολές προφίλ και Analytics, για να λαμβάνετε ακριβή και ασφαλή δεδομένα σχετικά με τη δραστηριότητα στον λογαριασμό σας.

Σύναψη

Αν και το TikTok δεν πρόσφερε πάντα έναν τρόπο για να δείτε ποιος βλέπει το προφίλ σας, η εισαγωγή της λειτουργίας Προβολές προφίλ επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κάνουν ακριβώς αυτό, υπό την προϋπόθεση ότι το άλλο άτομο έχει επίσης ενεργοποιήσει τη λειτουργία. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε τις αλληλεπιδράσεις στον λογαριασμό σας μέσω ειδοποιήσεων και, για λογαριασμούς επιχειρήσεων ή δημιουργών, μέσω του Analytics του TikTok. Να είστε προσεκτικοί με τις εφαρμογές τρίτων και να εστιάζετε στη χρήση επίσημων επιλογών για να διασφαλίσετε την ασφάλεια του λογαριασμού σας και να λάβετε όσο το δυνατόν ακριβέστερες πληροφορίες.

σελίδα tik tok
  • Tiktok
  • 31 Ιουλίου, 2024

Το ιστορικό Προβολών Προφίλ στο TikTok παραμένει ορατό για 30 ημέρες. Μετά από αυτό, οι πληροφορίες διαγράφονται αυτόματα και δεν θα μπορείτε να δείτε παλαιότερες προβολές προφίλ, εκτός εάν επαναληφθούν εντός των επόμενων 30 ημερών.

Όχι, το TikTok δεν παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με το πόσες φορές ένας συγκεκριμένος χρήστης έχει δει το προφίλ σας. Εμφανίζει απλώς το όνομα του χρήστη εάν έχει δει το προφίλ σας τις τελευταίες 30 ημέρες, χωρίς να προσδιορίζει τη συχνότητα.

Εάν απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Προβολές προφίλ, δεν θα μπορείτε πλέον να βλέπετε ποιοι είδαν το προφίλ σας και οι άλλοι χρήστες δεν θα ειδοποιούνται εάν επισκεφτείτε τα προφίλ τους. Ωστόσο, τυχόν προβολές προφίλ που καταγράφηκαν ενώ ήταν ενεργοποιημένη η λειτουργία θα παραμείνουν ορατές για 30 ημέρες, εκτός εάν απενεργοποιήσετε τη λειτουργία.